Our judges

Jouni Nummela

Open Show

Tervehdys Ryttylästä

Sain ilokseni kutsun tulla mukaan teidän open showhun tuomariksi, ja odotan todella, että pääsen näkemään uljaita tanskandoggeja kehässä.

Olen aloittanut koiratoiminnan vuonna 1992, jolloin sain ensimmäisen koirani, rottweilernartun. Tuon jälkeen rotu on pysynyt samana, vain sukupuoli on vaihtunut uroksiiin. Tällä hetkellä kotona viettää eläkepäiviä kahdeksan vuotias Kyösti.

Olen kerennyt touhuamaan kaikenlaista tässä vuosien varrella, kouluttautunut koetoimitsijaksi sekä palveluskoirakokeisiin että luonnetestiin. Olen myös palveluskoirakokeiden ylituomari, sekä vuodesta 2014 asti ulkomuototuomari, arvosteluoikeuksia on tällä hetkellä FCI ryhmistä yksi ja kaksi noin 30 rodulle. Pidin viime vuoden ns. välivuotena, enkä osallistunut koulutuksiin enkä kokeisiin ollenkaan, mutta josko tänä vuonna jo aktivoituisin uudestaan koulutuksen saralla. Vaikka en virallisesti siis arvostele tanskandoggeja, olen niitä vuosien varrella seurannut, ja osallistunut erikoiskoulutukseen, ehkäpä vielä lähivuosina saan arvostella rotua myös virallisissa näyttelyissä.

Toivottavasti paikalle saapuu suuri määrä rodun edustajia, ja vietämme mukavan päivän yhdessä koiraharrastuksen parissa.

Nähdään näyttelyssä

Jouni

Kirsti Louhi, Finland

Puppy- Junior- Veteran Show

Olen toiminut tuomarina vuodesta 1982 ja arvostellut useassa maassa. Doggeihin tutustuin ystävieni kautta. Siihen aikaan Suomessa oli muutama kaunis tuontikoira.
Arvostan koirissa tyyppiä ja suuren arvon annan hyvälle liikkeelle. Tämän hetken ongelmia ovat mielestäni etuosat ja lantiot.

Tapaamisia kesällä 2022

Kirsti Louhi 

Milena Franzetti, Italy

Specialty show: blue and all puppiesRegina Bachmann, Germany

Specialty show: black and harlequin (not puppies)


John Walsh Jr., Ireland

Specialty show: fawn and brindle (not puppies)Mary Walsh, Ireland

Colour show: merle, black, blue, brindle


Margaret O'Sullivan, Ireland

Colour show: harlequin, fawn, mantle, plattenhund


Yhteystiedot / Contacts
Näyttelyt / Shows: virpi.std@gmail.com
Kotisivut / Pages: webmaster.std@gmail.com 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!